Poet of the Fifth Dimension, Rika Inami's Blog. Her inner space is expressed in tanka , photographs and daily life. She loves her home land, Akita, the Land of Poetry and mainly she compose tanka on nature. 五次元歌人 稲美里佳の内面世界が短歌や写真、そして日常生活を通して描かれています。詩の国 秋田に在住し主として自然詠を詠っています。
2016年3月29日火曜日
2016年3月27日日曜日
Photo....Remaining Snow and Tree 20160327
Copyright©2016Rika Inami
―Amazon. Com―
http://www.amazon.com/TANKA-HARAKO-x77ED-x6B4C-x3000-ebook/dp/B01B700SOE―Amazon Japan―
http://www.amazon.co.jp/dp/B01B700SOE
Photo....Remaining Snow and Tree 20160327
Copyright©2016Rika Inami
―Amazon. Com―
http://www.amazon.com/TANKA-HARAKO-x77ED-x6B4C-x3000-ebook/dp/B01B700SOE―Amazon Japan―
http://www.amazon.co.jp/dp/B01B700SOE
2016年3月20日日曜日
Photo...Shojin Dishes 20160320
During The Vernal Equinox Week/Mar.17to 23, I cook Shojin Dishes, which is vegetable food.
I usually make two tables and offer the deceased.
One is for my family spirit and the other is for the neglected spirit.
It is the middle day of Equinox, so I made following dishes,
Nishime, Tempura, Vinegared dish, Walnut Tofu (about this, I bought.),
pickled, Miso soup and Rice.
お彼岸中の7日間、私は毎朝、仏前に精進料理を供えます。
いつも2膳作りますが、一つはうちの仏様にもう一つは無縁仏様にです。
今日はお中日なので、煮しめ、天ぷら、酢の物、クルミ豆腐(こちらは買ったものです)
漬物、味噌汁とご飯といったメニューでした。
Allright reserved Copyright©2016Rika Inami
Photo...Shojin Dishes 20160320
During The Vernal Equinox Week/Mar.17to 23, I cook Shojin Dishes, which is vegetable food.
I usually make two tables and offer the deceased.
One is for my family spirit and the other is for the neglected spirit.
It is the middle day of Equinox, so I made following dishes,
Nishime, Tempura, Vinegared dish, Walnut Tofu (about this, I bought.),
pickled, Miso soup and Rice.
お彼岸中の7日間、私は毎朝、仏前に精進料理を供えます。
いつも2膳作りますが、一つはうちの仏様にもう一つは無縁仏様にです。
今日はお中日なので、煮しめ、天ぷら、酢の物、クルミ豆腐(こちらは買ったものです)
漬物、味噌汁とご飯といったメニューでした。
Allright reserved Copyright©2016Rika Inami
2016年3月17日木曜日
登録:
投稿 (Atom)